100. Yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bitez’de Coşkuyla Kutlandı

Bitez köy meydanında 100. yıl Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Etkinlikler, yerel sanatçıların konserleri, 100 metrelik dev Türk bayrağıyla kortej yürüyüşü ve birçok farklı etkinlikle renklendi.

100. Yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bitez’de Coşkuyla Kutlandı

bitez da 100 metrelik bayrak ile 100 yilda cumhuriyet coskusu

100. Yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bitez’de Coşkuyla Kutlandı

Kaynak: Anter Haber

Bitez köy meydanında düzenlenen 100. yıl Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, yerel sanatçıların konserleri, kortej yürüyüşleri ve folklor gösterileri ile renklendi. Etkinlikler, Bodrum Muhtarı Seda Özgüçlü ve organizatör Didem Pekdemir’in koordinasyonunda çeşitli sponsorlarla gerçekleştirildi.

Kutlamaların Detayları

Etkinlikler, saat 10:00’da Bitez köy meydanında başladı ve akşamın geç saatlerine kadar devam etti. Yerel sanatçılar Bate, Emre, Hicran, Nilgün, Sezen, Soner, Bora Gencer; “Ben de Varım” konserleri kapsamında sahne alarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Dev Türk Bayrağı ve Kortej Yürüyüşü

100 metrelik dev bir Türk bayrağıyla oluşturulan kortej yürüyüşü, marşlar ve türküler eşliğinde yaklaşık 2.5 kilometrelik bir alanda gerçekleşti. Bodrum Bandosu’nun eşlik ettiği fener alayı da etkinlikleri renklendirdi.

“İlkleri Gerçekleştiren 100 Cumhuriyet Kadını” Sergisi

Bitez köyündeki etkinlikler sırasında duvarlara asılan “İlkleri Gerçekleştiren 100 Cumhuriyet Kadını” sergisi de büyük ilgi gördü.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ