Bodrum’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu: Fener Alayına 15 Bin Kişi Katıldı

Bodrum’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100. yılı için düzenlenen Fener Alayı, yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, Bodrum Limanı’ndan başlayıp, Belediye Meydanı’nda sona erdi.

Bodrum’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu: Fener Alayına 15 Bin Kişi Katıldı

bodrumlular fener alayinda cumhuriyet ve ataturk icin cadde ve sokaklara akti

Bodrum’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu: Fener Alayına 15 Bin Kişi Katıldı

Kaynak: Anter Haber

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100. yılı için Bodrum’da düzenlenen Fener Alayı, büyük bir katılımla gerçekleşti. Bebekten yaşlıya, 1 yaşından 95 yaşına kadar herkesin Türk bayraklarıyla katıldığı etkinlik, Bodrum Limanı’ndan başlayıp Belediye Meydanı’nda sona erdi.

4/5 Nesil Bir Arada

Fener alayına katılan Özkan ailesi gibi bazı aileler, 4/5 nesil yediden yetmişe toplu halde katıldı. Yaklaşık 15 bin kişinin yürüdüğü Fener Alayı’nda Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve 80’e yakın sivil toplum örgütü, dernek ve siyasi parti temsilcileri de vardı.

Eğlence Mekanları ve Teknelerden Destek

Liman Caddesi’nde bulunan sürücüler ve tekne kaptanları, korna çalarak korteje destek verdi. Meşaleler ve bayraklarla katılan spor kulüpleri ve sivil toplum örgütleri, çeşitli sloganlar attı.

Konserlerle Kutlama

Yürüyüş, Bodrum Belediye Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Fener alayı sonrasında Bodrum Belediye Meydanı’nda Ece Seçkin, Turgutreis Atatürk Meydanı’nda ise Pusula konser verdi.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ