Galatasaray’ın en büyük güvencesi: Evinin kralı!

İç sahadaki son 21 maçında sadece 2 maçta toplam 4 puan kaybeden Galatasaray, en son 13 Ağustos 2022’de Giresunspor’a yenildi. Bu sezon da 4’te 4 yapan sarı-kırmızılıların hedefi 10’de 10 yapmak.

Galatasaray’ın en büyük güvencesi: Evinin kralı!

galatasarayin en buyuk guvencesi evinin krali ewaFTDZj

Süper Lig’de bu sezonki 10 maçında 9 galibiyet, 1 de beraberlik alan Galatasaray, bu haftadan itibaren aynı kulvarda oynayacağı 10 maçta sadece 2 kez İstanbul dışına çıkacak.

Sarı-kırmızılılar, bu süreçte 6 maçını seyircisi önünde oynayacak. Son iki sezonda alınan iç saha sonuçları Cimbom’un yakın geleceğe umutla bakmasını sağlıyor. Aslan, şampiyon olduğu geçen sezondan bu yana taraftarı önünde harika bir performans sergiliyor.

h

GEÇEN SEZON 7 PUAN KAYBI

Galatasaray, son iç saha yenilgisini geçen sezonun henüz ilk haftasında, 13 Ağustos 2022’de Giresunspor’dan almıştı (2-1).

Sarı-kırmızılılar o günden bu yana taraftarı önünde 21 lig maçının hiçbirini kaybetmedi; 19 kez kazanırken sadece 2 beraberlik aldı: 3 Ekim 2022, Alanyaspor (2-2); 23 Nisan 2023, Karagümrük (3-3).

Bu sezon ev sahibi olduğu ilk 4 maçta puan kaybetmeyen Cimbom, önündeki 6 iç saha maçında da aynı şekilde devam etmeyi planlıyor.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ