Pınar Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde liderliğini sürdürdü

Pınar Karşıyaka, Şampiyonlar Ligi’nde EWE Baskets Oldenburg’u mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını korudu. Liderlik yolunda emin adımlar!

Pınar Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde liderliğini sürdürdü

pinar karsiyaka basketbol sampiyonlar liginde liderligini surdurdu

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde heyecan sürerken, Pınar Karşıyaka, EWE Baskets Oldenburg’u zorlu bir maçın ardından 85-83 mağlup etmeyi başardı. Kritik karşılaşmadan zaferle ayrılan İzmir temsilcisinin tecrübeli başantrenörü Ufuk Sarıca, takımın performansını değerlendirdi ve gelecek maçlar için düşüncelerini paylaştı.

Sarıca, “Onların özellikle defansına ve köşeden gelecek üçlükler için iyi hazırlanmıştık. Bunu yaptık ama arada yaptığımız top kayıplarıyla rakibimizi de oyuna ortak ettik. Yine de galibiyet için tüm takım savaştı. Sonuçta evimizdeki maçları kazanmak durumundaydık. Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde yer aldığımız grupta evimizdeki ikinci galibiyeti aldık. Aynı yolda devam etmemiz, yapamadıklarımız üzerine de konuşup, çalışmamız lazım. Bütün takımımı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

pinar karsiyaka1 24032982

Ufuk Sarıca. Fotoğraf: AA

Karşılaşmada zaman zaman etkili bir oyun sergileyen Pınar Karşıyaka, rakibinin hızlı ve tempolu oyununa karşın üstünlüğü elinden bırakmadı. Grup içerisinde önemli bir galibiyete imza atan yeşil-kırmızılılar, bu sonuçla liderliğini korudu.

Aynı grupta mücadele eden Fransız ekip SIG Strasbourg ise, Belçika’nın Filou Oostende takımını 81-68 skorla geçerek ikinci galibiyetini elde etti ve Pınar Karşıyaka’nın en yakın takipçisi oldu.

Grubun lideri olan Pınar Karşıyaka, averajla SIG Strasbourg’un önünde yer alıyor ve 15 Kasım Çarşamba günü bu iki takımın mücadelesine sahne olacak.

Öte yandan, Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde de mücadelesini sürdürecek. Yeşil-kırmızılılar, 5 Kasım Pazar günü kendi sahasında Bursaspor İnfo Yatırım’ı ağırlayacak ve ligdeki konumunu güçlendirmeyi hedefleyecek. (AA)


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ