Beşiktaş İlkokulu açıldı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Gaziantep’te kulüp tarafından yaptırılan Beşiktaş İlkokulunun açılışına katıldı.

Beşiktaş İlkokulu açıldı

besiktas ilkokulu acildi nIrK96XM

Beşiktaş’ın başlattığı, taraftar ve vatandaşların katkı sağladığı “Bırakmam Seni Türkiyem” yardım kampanyası kapsamında Oğuzeli ilçesi Yazılı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan okulun açılışı gerçekleştirildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, açılıştaki konuşmasında, Kahramanmaraş merkezli depremlerin benzeri bir afetin yaşanmamasını temenni etti.

Deprem bölgesi için ellerinden geleni yaptıklarına dikkati çeken Çebi, şunları kaydetti:

“Bu ülkenin insanının örgütlü olması, dağınık olmaması gerekir. Ülkemizin insanları birlik ve beraberlik içerisinde olacak. Sahaya çıktığınızda, mücadele ettiğinizde rakibiniz, maç bittiğinde elinizi uzatacağınız kardeşinizdir. Bu ülkenin milletinin birlik ve beraberliğini dünyaya ispat ettik. Çocuklarımız geleceğimiz, öğretmenlerimiz Anadolu’nun her köşesinde bizler için değil onların çocukları için onları hazırlayacak. Herkes kendisinden sonrası için mücadele etmeyi bir vazife edinecek.” (AA)


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ