Ege Denizi’nde Hızı 90 km/saati Bulabilecek Kuvvetli Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Ege Denizi’nde yarın (Cumartesi) beklenen kuvvetli fırtına hakkında uyarıda bulundu. Rüzgarın güney ve güneydoğu yönlerinden başlayarak öğleden sonra kuzeyden güneybatıya doğru hızla artması bekleniyor. Bu fırtına, kuzey bölgelerinde yer yer 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde etkili olabilir. Fırtınanın aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi öngörülüyor. Meteoroloji yetkilileri, olası olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını tavsiye ediyor.

Ege Denizi’nde Hızı 90 km/saati Bulabilecek Kuvvetli Fırtına Bekleniyor

1717447

Ege Denizi’nde Hızı 90 km/saati Bulabilecek Kuvvetli Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Ege Denizi’nde yarın (Cumartesi) gerçekleşmesi beklenen kuvvetli fırtına hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerinden esmeye başlayacağı ve öğleden sonra kuzeyden güneybatıya doğru hızla artacağı belirtildi.

Bu fırtına, kuzey bölgelerinde yer yer 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde etkisini gösterebilir. Fırtınanın aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, bu beklenen fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ