Fenerbahçe – Trabzonspor maçı muhtemel 11’ler

Lider Fenerbahçe, ligde üst üste 11. galibiyetini alıp liderlik koltuğunu korumak istiyor. Trabzonspor ise rakibine bu sezon ilk kaybını yaşatmayı hedefliyor.

Fenerbahçe – Trabzonspor maçı muhtemel 11’ler

fenerbahce trabzonspor maci muhtemel 11ler UO2qTzp5

Fenerbahçe ile Trabzonspor dev bir kapışmaya çıkıyor. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, lige 10’da 10 ile rekor bir başlangıç yaptı; hedef seriye devam etmek.

Bordo-mavililer, yeni hocası Abdullah Avcı ile Fenerbahçe’ye sezonun ilk yenilgisini tattıran takım olmak istiyor. İki takım arasındaki son 10 lig maçında Kanarya’nın üç, Fırtına’nın dört galibiyeti bulunuyor.

Ezeli rakiplerin maç öncesindeki puan farkı ise 14… Ev sahibinde S.Aziz, Djiku, Becao, Fred, Mert Hakan ve King forma giyemeyecek. Cengiz Ünder ve Emre Mor kadroda olacak. Üç as stoperinden yoksun Fenerbahçe, Samet-Oosterwolde tandemiyle oynayacak.

Altyapıdan 17’lik stoper Yusuf Akçiçek de kulübede yer alacak. Misafir ekipte kadroya alınan Bakasetas, Trezeguet ve Pepe’nin maça kulübede başlamaları bekleniyor. Orsic, Fernandez ve Hüseyin kadroda yok.

DZEKO-LIVAKOVIC Mİ, ONUACHU-UĞURCAN MI?

“Atanın tutanın iyi olacak” sözü, futbolun en büyük ezberlerinden. Fenerbahçe’de Livakovic-Dzeko ikilisi ile Balkan ekolünü yaşıyor.

Trabzonspor ise Uğurcan-Onuachu ile başarı arıyor. Dzeko, ilk 10 maçın sekizinde skor katkısı verdi: 10 gol-2 asist. Onuachu son üç maçta gol atamıyor ancak altı maçta üç kez ağları sarstı. Nijeryalı, 2.01’lik boyuyla savunmaları çok zorluyor.

Livakovic’in kurtarış oranı yüzde 69 ama Hırvat eldiven yedi maçın sadece ikisinde gol yedi. Uğurcan’ın yüzde 74’lük kurtarış oranına sahip ve bu sezon ceza sahası dışından gol yemedi.

MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Samet, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Zajc, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Trabzonspor: Uğurcan, M. Can, Rayyan, Denswill, Eren, Berat, Mendy, Visca, Abdülkadir, Bardhi, Onuachu

Saat: 19.00

Hakem: Zorbay Küçük

Stat: Ülker


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ