Denizin Kızları, Avrupa Kupası İçin İtalya’ya Yola Çıktı

Denizin Kızları adlı hentbol takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen Kadınlar Avrupa Kupası’nda İtalya’nın SSV Brixen Sudtirol takımıyla karşılaşmak üzere İtalya’ya hareket etti. İlk karşılaşma 11 Kasım Cumartesi günü yapılacak. Kulüp Başkanı Mehmet Esen, zorlu bir mücadele beklediklerini ancak takım olarak güven duyduklarını belirtti. Kulüp As Başkanı Selim Yıldız, Denizin Kızları’nın gururla döneceğine inandığını ifade etti. Antrenör Kıvanç Özcan, yoğun bir programın kendilerini beklediğini söyleyerek hedeflerinin son 16 takım arasına girmek olduğunu vurguladı ve tüm Bodrumluları takımı desteklemeye çağırdı.

Denizin Kızları, Avrupa Kupası İçin İtalya’ya Yola Çıktı

Buyuk IMG 7257 e1699465085231

Denizin Kızları, Avrupa Kupası İçin İtalya’ya Yola Çıktı

Bodrum, 8 Kasım 2023 – Armada Praxis Yalıkavak Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası’nda İtalya’nın SSV Brixen Sudtirol takımıyla karşılaşmak üzere İtalya’ya hareket etti. Bu önemli müsabaka, 11 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’da gerçekleşecek.

Armada Praxis Yalıkavak, sezon başında Portekiz’in ADA Sao Pedro do Sul takımını geçerek kupada bir üst tura yükseldi. Şimdi ise İtalya’nın lideri Brixen ile karşı karşıya gelecekler.

Kulüp Başkanı Mehmet Esen, yaptığı açıklamada, “Avrupa Kupası için zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Rakibimiz İtalya liginin lideri, ancak teknik kadromuza ve sporcularımıza güveniyoruz. Bodrum’u ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” dedi ve tüm sporseverleri ikinci maçı desteklemeye davet etti.

Kulüp As Başkanı Selim Yıldız, Denizin Kızları’nın Brixen karşısında gururla döneceklerine inandığını ifade etti ve takıma başarılar diledi.

Antrenör Kıvanç Özcan ise yoğun bir hafta boyunca 8 günde 3 karşılaşma oynamaları gerektiğini belirtti. Özcan, hedeflerinin 16 takım arasında yer almak olduğunu ve oyuncularına güvendiklerini vurguladı. Tüm Bodrumluları, 14 Kasım’da kendi evlerinde oynanacak olan Bursa BBSK lig maçı ve 19 Kasım’da gerçekleşecek olan Brixen rövanş maçını desteklemeye çağırdı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ