Djiku: Fenerbahçe doğru tercih

Fenerbahçe’nin tecrübeli stoperi Djiku, transferinin planlanmış ve düşünülmüş bir karar olduğunu belirtti.

Djiku: Fenerbahçe doğru tercih

djiku fenerbahce dogru tercih hEqes9HQ

Alexander Djiku, Fenerbahçe’ye transferinin planlanmış ve düşünülmüş bir karar olduğunu belirterek, “Geldiğim için çok mutluyum” dedi.

Fransa’dan RMC Sport’a açıklamada bulunan Ganalı stoper, “Başka güzel teklifler de aldım, hem Fransa’dan hem Avrupa’nın diğer takımlarından. Fakat Fenerbahçe’nin sunduğu proje benim için çok önemliydi. Avrupa kupalarında tekrar oynamak istiyordum. Strasbourg’ta bu deneyimi yaşamıştım. Benim için önemliydi. Diğer teklif sunan takımlarda bu seçenek yoktu” dedi.

“TADİC VE FRED ÇOK BAŞKA”

Djiku “Büyük transferler yaptılar. Tekrar şampiyon olmak istiyorlar. Şampiyonlar Ligi’ne katılmak istiyorlar. Türkiye’nin UEFA sıralamasından dolayı ikinci ve üçüncü, UEFA Konferans Ligi’ne gitti. Seneye ilk 2 takım Şampiyonlar Ligi hakkı elde edecek. Menajerim ve aynı zamanda ağabeyim ve ailemle bu kararı verdik. Fenerbahçe’de en beğendiğim oyuncular için iki isim vereceğim. Biri Dusan Tadic. Diğeri de Fred. Takımda çok kaliteli isimler ve iyi bir rekabet var. Edin Dzeko da çok büyük bir golcü” ifadelerini kullandı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ