Fenerbahçe Karagümrük maçı canlı yayın (Süper Lig 13. hafta)

Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçını canlı olarak Sözcü Spor’dan takip edebilirsiniz. Süper Lig’de heyecan Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçı ile devam ediyor. 2023-24 sezonunun 13. haftasında Fenerbahçe sahasında Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçının tüm detayları ve canlı anlatımı haberimizde…

Fenerbahçe Karagümrük maçı canlı yayın (Süper Lig 13. hafta)

fenerbahce karagumruk maci canli yayin super lig 13 hafta 2VO3CWsA

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Ülker Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçında Arda Kardeşler düdük çalacak.

Ligde topladığı 31 puanla haftaya averajla Galatasaray’ın önünde lider durumda giren Fenerbahçe, sahasında galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Geride kalan 10 maçlık galibiyetin ardından Trabzonspor’a yenilen, Adana Demirspor ile de golsüz berabere kalan sarı-lacivertliler, Fatih Karagümrük’ü yenerek yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’in ilk 8 haftasında 6 puan toplayarak beklentilerin altında kalan Fatih Karagümrük, son 4 maçta aldığı sonuçlarla yükselişe geçti. İç sahadaki 2-0’lık Adana Demirspor galibiyetinin ardından evinde Trabzonspor’la golsüz berabere kalan kırmızı-siyahlılar, Konyaspor deplasmanından da 1-1’lik skorla döndü. Fatih Karagümrük, son maçında evinde Sivasspor’u 3-0 mağlup etti.

GEÇEN SEZONUN EN GOLLÜ MAÇINA İMZA ATTILAR

İki takım, geçen sezon Kadıköy’de oynanan maçta ligin en gollü 90 dakikasına imza attı. 9 golün atıldığı müsabakadan Fenerbahçe, 5-4’lük galibiyetle ayrılmayı başardı.

İki ekip, 14 Süper Lig maçının yanı sıra Türkiye Kupası’nda 2, Donanma Kupası’nda ise 1 kez rakip oldu. 1983-1984 sezonunda Türkiye Kupası 6. Kademe eşleşmelerinde rakip olan iki ekipten Fenerbahçe, kırmızı-siyahlıları iki maçta da mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Sahasındaki maçı 2-0 kazanan sarı-lacivertliler, deplasmandan da 1-0’lık galibiyetle döndü.
Fenerbahçe, Türkiye Donanma Kupası’nda da 1983-1984 sezonunda rakip olduğu Fatih Karagümrük’ü 3-1’lik skorla kupanın dışına itmeyi başardı.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ