“Yalıkavak Yelken Kulübü’nde 420 Gelişim Kampı Başarıyla Tamamlandı”

27 Kasım – 02 Aralık tarihleri arasında Yalıkavak Yelken Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen 420 Gelişim Kampı başarıyla tamamlandı. Sportif Direktör Tayfun Erey, TYF 420 Milli Takım Antrenörü Fatih Akcan ve Hazal Türkmen’in yönetiminde gerçekleşen kampta, genç yelkenciler çeşitli eğitimlere katılarak deneyim kazandılar. Göztepe, Fenerbahçe, İstanbul ve İÇDAŞ spor kulüplerinden katılan genç yetenekler, kampta bir araya gelerek yelken alanındaki bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı buldular.

“Yalıkavak Yelken Kulübü’nde 420 Gelişim Kampı Başarıyla Tamamlandı”

yphn

“Yalıkavak Yelken Kulübü’nde 420 Gelişim Kampı Başarıyla Tamamlandı”

Kaynak: Anter Haber

Yalıkavak Yelken Kulübü tarafından 27 Kasım – 02 Aralık tarihleri arasında ev sahipliği yapılan 420 Gelişim Kampı, başarıyla tamamlandı. Sportif Direktörümüz Tayfun Erey, TYF 420 Milli Takım Antrenörü Fatih Akcan ve Hazal Türkmen’in gözetiminde gerçekleşen kampa, İÇDAŞ Spor Kulübü Antrenörü Emir Can Uz da katıldı.

Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Kuzey Kumlalı, Firdevs Yeğin, Fenerbahçe Doğuş Yelken Kulübü’nden Zeynep Caçur, Zeynep Ela Köy, İstanbul Yelken Kulübü’nden Reşat Kozikoğlu, Lila Akçor, Ece Çaldağ, Ekin Derindere, İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Muhammet Alperen Meşe, İda Kayacık, Kuzey Cebeci, Kayra Doğan ve Mehmet Dalkılıç gibi genç yelkencilerin katıldığı kampta, deneyimli antrenörler eşliğinde eğitimler ve çalışmalar gerçekleştirildi.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ