Çağdaş Bodrum Spor, Tofaş Karşısında Zorlu Mücadele Verdi

Çağdaş Bodrum Spor, Tofaş Karşısında Zorlu Mücadele Verdi: BSL 12. Hafta Değerlendirmesi Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 12. haftasında Bursa’nın güçlü temsilcisi Tofaş ile karşılaştı. Taraftarların ve basketbolseverlerin takdirini toplayan Çağdaş Bodrum Spor, mücadelede özellikle savunma ve hücum performansıyla dikkat çekti. Çağdaş Bodrum Spor, Tofaş Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleye […]

Çağdaş Bodrum Spor, Tofaş Karşısında Zorlu Mücadele Verdi

Buyuk DSCF5210

Çağdaş Bodrum Spor, Tofaş Karşısında Zorlu Mücadele Verdi: BSL 12. Hafta Değerlendirmesi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 12. haftasında Bursa’nın güçlü temsilcisi Tofaş ile karşılaştı. Taraftarların ve basketbolseverlerin takdirini toplayan Çağdaş Bodrum Spor, mücadelede özellikle savunma ve hücum performansıyla dikkat çekti.

Çağdaş Bodrum Spor, Tofaş Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleye Dominic Jordan Artis, Christopher Trrell Warren, Amar Alibegovic, Fatih Cantitiz, Ahmet Düverioğlu ilk beşiyle çıktı. Savunmada rakibine zor anlar yaşatan ekip, ilk periyodu 18-30’lik skorla önde tamamladı.

Ancak, ikinci periyotta rakibi Tofaş’ın baskısına karşı direnç gösteren Çağdaş Bodrum Spor, devreyi 51-47 geride tamamladı. İkinci yarıda ise hücumdaki performansını sürdüremeyen ekip, maçın sonunda Tofaş’a 102-82 skoruyla mağlup oldu.

Çağdaş Bodrum Spor, ligin 13. haftasında 23 Aralık Cumartesi günü saat 15:30’da Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile karşılaşacak. Mücadele, Muğla Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleşecek ve tüm Muğla’lının davetli olduğu belirtildi. Çağdaş Bodrum Spor, bu karşılaşma ile ligindeki performansını daha da yükseltmeyi hedefliyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ