Bodrum Açıklarında Tekne Kazası: Balıkçılar Kurtarıldı

Bodrum Açıklarında Tekne Kazası: Balıkçılar Kurtarıldı Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kadıkalesi Mahallesi ile Kardak kayalıkları arasındaki bölgede, Ormancı kayalıkları civarında seyir halinde olan 16 metre uzunluğundaki “Emir Çaka” isimli balıkçı teknesi, gece yarısı meydana gelen bir kaza sonucunda hasar aldı. Olayın hemen ardından ihbar üzerine harekete geçen sahil güvenlik ekipleri ve bölgedeki diğer balıkçılar, hasar […]

Bodrum Açıklarında Tekne Kazası: Balıkçılar Kurtarıldı

Adsiz1436

Bodrum Açıklarında Tekne Kazası: Balıkçılar Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kadıkalesi Mahallesi ile Kardak kayalıkları arasındaki bölgede, Ormancı kayalıkları civarında seyir halinde olan 16 metre uzunluğundaki “Emir Çaka” isimli balıkçı teknesi, gece yarısı meydana gelen bir kaza sonucunda hasar aldı.

Olayın hemen ardından ihbar üzerine harekete geçen sahil güvenlik ekipleri ve bölgedeki diğer balıkçılar, hasar gören tekneye yardım için seferber oldu. Ekipler, teknede bulunan balıkçıları kurtarmak amacıyla acil bir operasyon düzenledi.

Tekne, başta sahil güvenlik ekipleri olmak üzere çevredeki balıkçılar tarafından tahliye edilerek, güvenli bir şekilde Turgutreis Limanı’na getirildi. Kurtarılan balıkçılar, sağlık durumları incelenmek üzere yetkililer tarafından kontrol edildi.

Kaza nedeniyle oluşan hasarın tam boyutları henüz belirlenmemiş olsa da, olaya müdahale eden ekipler tarafından alınan önlemlerle güvenlik sağlanmış ve balıkçılar emniyetle karaya çıkarılmıştır. Olayın detaylarına dair soruşturma devam etmektedir.

Kaynak: Anter Haber


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ