“Muğla’da Yoğun Yağışlar: Muğla Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Acil Müdahalede Bulunuyor”

Muğla genelindeki yağışların neden olduğu olumsuzlukları en aza indirme çabasıyla çalışan Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

“Muğla’da Yoğun Yağışlar: Muğla Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Acil Müdahalede Bulunuyor”

“Muğla’da Yoğun Yağışlar: Muğla Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Acil Müdahalede Bulunuyor”

Muğla genelinde yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede 39 noktada ekiplerini hazır bulundurarak vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamasını önlemek adına çalışmalarını sürdürüyor. Heyelan, yol kapanması, su baskını, menfez tıkanıklığı gibi sorunları hızlı bir şekilde çözen belediye ekipleri, Dalaman, Milas, Yatağan, Köyceğiz, Seydikemer ilçelerinde yoğunlaşmış durumda.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Milas ilçesi Çökertme mahallesinde yaşanan heyelan nedeniyle kapanan Çökertme yoluna hemen müdahale ederek aşırı yağışın neden olduğu tıkanıklıkları temizledi. Ekipler ayrıca Yatağan Bencik Yayla mahallesinde büz ağzı ve şarampol temizliği, Dalaman Elcik mahallesinde şarampol temizliği, Köyceğiz Pınar mahallesinde yol temizliği gibi birçok alanda çalışmalarını sürdürdü.

Seydikemer ilçesinde ise Söğütlüdere Mahallesi ile Burdur il sınırı arasındaki yol güzergahında meydana gelen kar yağışına karşı Büyükşehir ekipleri, kar kürüme tuzlama aracı ve personel göndererek yolun ulaşıma açılmasını sağladı. Yağışlar nedeniyle meydana gelen göçük temizleme çalışmaları da hala devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, halkın can ve mal güvenliği için yoğun yağışların etkilerini en kısa sürede gidermek adına ekiplerini seferber etmeye devam ediyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ