Sandıktan Fevzi Topuz Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla ilçelerinde gerçekleştirilen ön seçimler sonucunda birçok belediye başkan adayı belirlendi. Milas, Ortaca, ve Ula ilçelerinde yapılan ön seçim sonuçlarına göre adaylar belirlendi. Milas Belediye Başkan adayı Fevzi Topuz, Ortaca Belediye Başkan adayı Evren Tezcan, ve Ula Belediye Başkan adayı Mehmet Caner oldu. Eğilim yoklamalarının saat 08.00’de başladığı ve saat 17.00’de […]

Sandıktan Fevzi Topuz Çıktı

9c896743 b753 41ec ae9e aeef3cd9720b 1705757745

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla ilçelerinde gerçekleştirilen ön seçimler sonucunda birçok belediye başkan adayı belirlendi. Milas, Ortaca, ve Ula ilçelerinde yapılan ön seçim sonuçlarına göre adaylar belirlendi. Milas Belediye Başkan adayı Fevzi Topuz, Ortaca Belediye Başkan adayı Evren Tezcan, ve Ula Belediye Başkan adayı Mehmet Caner oldu.

Eğilim yoklamalarının saat 08.00’de başladığı ve saat 17.00’de sona erdiği belirtildi. CHP Milas İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Milas Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Fevzi Topuz’un yanı sıra, Ortaca Belediye Başkan Adayı olarak Evren Tezcan, ve Ula Belediye Başkan Adayı olarak da Mehmet Caner seçildi.

CHP Bodrum İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, Kavaklıdere’de Saffet Karabıyık, Yatağan’da Mesut Günay, Köyceğiz’de Ali Erdoğan, ve Dalaman’da Sezer Durmuş’un da aday olarak belirlendiği belirtildi.

CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, aday belirleme süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, “Parti Meclisimiz tarafından alınan kararlar neticesinde, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde; Dalaman Belediye Başkan adayı Sezer Durmuş, Köyceğiz Belediye Başkan adayı Ali Erdoğan, Yatağan Belediye Başkan adayı Mesut Günay olarak belirlenmiştir. Adaylarımıza yürekten başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Örgüt denetiminde gerçekleşen ön seçimlerin, CHP’nin Muğla genelindeki hedeflerine ulaşmak adına önemli bir adım olduğu ifade edildi. CHP Milas İlçe Başkanlığı ve CHP Bodrum İlçe Başkanlığı, tüm adaylara başarılar dileyerek, birliktelik ve inançla 31 Mart’ta seçim zaferi elde edeceklerine inandıklarını ifade etti.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ