Bodrum Merqezart, Yeni Sergi Dönemine Üç Sanatçı ile Başlıyor

Bodrum Marina Yacht Club bünyesinde yer alan Merqezart Alternatif Sanat Mekanı, 1 Şubat 2024 Perşembe günü saat 18.00 – 20.00 arasında üç yeni sergiyle kapılarını açacak. Gül Kozacıoğlu’nun “Koridor” adlı fotoğraf sergisi, François Garcia Panzani’nin “Salon 1″deki boğa güreşi resimleri ve Haldun Genç’in “Salon 2″deki mikro ölçekteki Bodrum güzellemeleri, sanatseverlere farklı disiplinlerden eserleri sunacak. Açılış etkinliği, bir kokteyl ile gerçekleşecek.

Bodrum Merqezart, Yeni Sergi Dönemine Üç Sanatçı ile Başlıyor

poster02 scaled e1706416147927

Bodrum Merqezart, Yeni Sergi Dönemine Üç Sanatçı ile Başlıyor

Bodrum Marina Yacht Club’un sanat mekanı olan Merqezart Alternatif Sanat Mekanı, kış sezonuna üç yeni sergi ile başlıyor. Açılışı 1 Şubat 2024 Perşembe günü saat 18.00 – 20.00 arasında gerçekleşecek olan sergiler, sanatseverlere çeşitli disiplinlerden eserleri sunacak.

Çağdaş sanatçı Gül Kozacıoğlu, insan hayatındaki kaçınılmaz dönüşümleri fotoğraflarıyla anlatacağı “Koridor” isimli sergisiyle izleyicilerle buluşacak. İllüstratör François Garcia Panzani, insan ve hayvan arasındaki trajik bir fenomen olan boğa güreşlerini resimleriyle betimleyerek “Salon 1″de yer alacak. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu reklam yaratıcısı Haldun Genç ise tamamen Bodrum’a ait buluntu nesneleri dönüştürerek ürettiği mikro ölçekteki Bodrum güzellemelerini “Salon 2″de sergileyecek.

Sanatseverleri ağırlayacak olan sergi açılışı, bir kokteyl etkinliğiyle gerçekleşecek. Sergi, Bodrum’da sanatın çeşitli yönlerini bir araya getirerek izleyicilere zengin bir deneyim sunmayı hedefliyor.

poster02 scaled


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ