‘Can Atalay’ın vekilliği düşerken Bodrum meydanında davullu zurnalı kutlama

CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Özay Kartal’dan Tepki: “Anayasal Sisteme Açık Bir Darbe” CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Özay Kartal, Can Atalay’ın vekilliğinin düşürüldüğü gün, CHP Muğla Adayı Ahmet Aras için Bodrum meydanında düzenlenen davullu zurnalı adaylık kutlamasına tepki gösterdi. Özay Kartal, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda bu durumu, partisinin ruhuna yakıştıramadığını ve […]

‘Can Atalay’ın vekilliği düşerken Bodrum meydanında davullu zurnalı kutlama

atalaypng

CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Özay Kartal’dan Tepki: “Anayasal Sisteme Açık Bir Darbe”

CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Özay Kartal, Can Atalay’ın vekilliğinin düşürüldüğü gün, CHP Muğla Adayı Ahmet Aras için Bodrum meydanında düzenlenen davullu zurnalı adaylık kutlamasına tepki gösterdi. Özay Kartal, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda bu durumu, partisinin ruhuna yakıştıramadığını ve tasvip etmediğini ifade etti.

Kartal, Can Atalay‘ın vekilliğinin sonlandırılmasını anayasal sisteme açık bir darbe olarak değerlendirdi ve bu olayın yaşandığı gün Bodrum meydanında düzenlenen adaylık kutlamasını vicdani sorumlulukla bağdaştıramadığını belirtti.

Özay Kartal’ın bu tepkisi, partisinin içindeki çeşitli gelişmeler ve siyasi atmosfere dair endişelerini yansıtan bir açıklama olarak dikkat çekiyor.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ