Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yol Altyapısına Yaklaşık 1 Milyar TL Yatırım Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yol Altyapısına Yaklaşık 1 Milyar TL Yatırım Yaptı Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmeleri için il genelinde 3 bin 261 km yol çalışması gerçekleştirerek yaklaşık 1 Milyar TL yatırım yaptı. 13 ilçede sorumluluğundaki 2 bin 346 km yol ağında yapılan çalışmalarla ilçeler arası ulaşımı kolaylaştırdı. Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’dan […]

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yol Altyapısına Yaklaşık 1 Milyar TL Yatırım Yaptı

Buyuksehirden Modern ve Guvenli Yollara 1 Milyar Yatirim 3 e1706674911874

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yol Altyapısına Yaklaşık 1 Milyar TL Yatırım Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmeleri için il genelinde 3 bin 261 km yol çalışması gerçekleştirerek yaklaşık 1 Milyar TL yatırım yaptı. 13 ilçede sorumluluğundaki 2 bin 346 km yol ağında yapılan çalışmalarla ilçeler arası ulaşımı kolaylaştırdı.

Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’dan Seydikemer’e kadar olan geniş coğrafyada, asfalt çalışmaları, bakım, onarım, tabela, çizgi ve otokorkuluk çalışmaları dahil olmak üzere toplamda 3 bin 261 km yol üzerinde faaliyet gösterdi. Bu kapsamda Muğla genelinde 1 Milyar TL’nin üzerinde bir yatırım yapıldı.

İl genelinde 13 ilçede yürütülen çalışmalarda özellikle asfalt kaplama, otokorkuluk, bakım ve onarım işlemleri öne çıkıyor. Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde gerçekleştirilen bu altyapı çalışmaları ile vatandaşlara daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sağlanmış oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bu yatırımları, il genelindeki ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak amacıyla gerçekleştiriliyor.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ