Muğla Büyükşehir Belediyesi, Mumcular Mahallesinde Asfalt Çalışmalarına Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Mumcular Mahallesinde Asfalt Çalışmalarına Başladı Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’un Mumcular Mahallesi’nde altyapı eksikliklerini gidermek ve modern ulaşım sağlamak amacıyla 2 bin 800 metrelik asfalt çalışmasına başladı. 2014 yılından bu yana Muğla genelinde gerçekleştirilen 3 bin 261 km yol çalışmasıyla vatandaşların güvenli ve modern yollarla seyahat etmelerini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bu projelere yaklaşık […]

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Mumcular Mahallesinde Asfalt Çalışmalarına Başladı

Buyuksehirden Bodrum Mumcularda Sicak Asfalt Calismasi 3 e1706756114360

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Mumcular Mahallesinde Asfalt Çalışmalarına Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’un Mumcular Mahallesi’nde altyapı eksikliklerini gidermek ve modern ulaşım sağlamak amacıyla 2 bin 800 metrelik asfalt çalışmasına başladı.

2014 yılından bu yana Muğla genelinde gerçekleştirilen 3 bin 261 km yol çalışmasıyla vatandaşların güvenli ve modern yollarla seyahat etmelerini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bu projelere yaklaşık 1 Milyar TL yatırım yapmıştır.

Özellikle altyapı eksikliklerinin giderildiği Bodrum’da üstyapı çalışmalarına hız veren belediye ekipleri, Mumcular Mahallesi Menderes Bulvarı üzerindeki 1400 metrelik yolda çift şerit olmak üzere toplam 2 bin 800 metrelik asfalt çalışması başlattı. Bu kapsamda 1000 metrelik yağmur suyu hattı ve 2 bin 800 metre kaldırım imalatı da gerçekleştirilecek.

Ekipler, şu ana kadar 600 metrelik asfalt ve 500 metrelik yağmur suyu hattını tamamlamış durumda. Toplamda 2 bin 800 metrelik asfalt çalışmasının kısa süre içerisinde tamamlanarak yolun vatandaşların hizmetine sunulması planlanmaktadır.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ