CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras Basın Mensuplarıyla Buluştu

Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Muğla basınıyla tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras Basın Mensuplarıyla Buluştu

WhatsApp Image 2024 02 04 at 16 38 10

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras Basın Mensuplarıyla Buluştu

Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Muğla basını ile tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Etkinliğe CHP ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, belediye başkan adayları ve il genelindeki yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Aras, etkinlikte yaptığı konuşmada belediyeciliğin sadece temel hizmetleri değil, aynı zamanda eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanları da kapsayan bir süreç olduğunu vurgulayarak, “Bizler, belediye başkanı olmak için değil, belediye başkanı olduktan sonra çalışmak için bu görevlere talip oluyoruz. Emeklilerimize ve öğrencilere sahip çıkacağız. Emeklilere destek olacak, onların yaşamlarını kolaylaştıracak projeler hayata geçireceğiz. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla çeşitli projeleri hayata geçireceğiz. Üniversite öğrencilerinin ulaşım sorununa çözüm bulacak projelerimiz olacak” dedi.

Bodrum’daki tarım okulu projesine de değinen Aras, tarımın eğitiminin önemli olduğunu belirterek, çiftçilere yönelik eğitim programları düzenlediklerini ve bunun yanı sıra tarım ve pazarlama arasındaki mesafeyi kısaltacak projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ahmet Aras, Muğla’da gerçekleştirdikleri çalışmalara da değinerek, il genelindeki bütün ilçeleri büyükşehirle entegre edeceklerini ve Muğla’ya bir kent kimliği kazandıracaklarını ifade etti. Etkinlik sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aras, katılımcılara teşekkür etti.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ