Bodrum Belediyesi Sözde Kaçak Yapılarla Mücadelede Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi Kaçak Yapılarla Mücadelede Kararlılıkla Devam Ediyor Bodrum Belediyesi, kent genelindeki kaçak yapılaşma ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Beş yıldır devam eden bu mücadelede Bodrum Belediyesi ekipleri, tespit, suç duyuruları, mühürleme işlemleri, para cezaları ve yıkım kararları gibi yöntemleri kullanarak kaçak yapılaşmayla mücadelede kararlılığını gösteriyor. Yıkım Kararı Verilen Kaçak Yapı Sayısı: Bodrum Belediyesi Yapı […]

Bodrum Belediyesi Sözde Kaçak Yapılarla Mücadelede Devam Ediyor

9631 17071291340621

Bodrum Belediyesi Kaçak Yapılarla Mücadelede Kararlılıkla Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi, kent genelindeki kaçak yapılaşma ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Beş yıldır devam eden bu mücadelede Bodrum Belediyesi ekipleri, tespit, suç duyuruları, mühürleme işlemleri, para cezaları ve yıkım kararları gibi yöntemleri kullanarak kaçak yapılaşmayla mücadelede kararlılığını gösteriyor.

  • Yıkım Kararı Verilen Kaçak Yapı Sayısı: Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 2024 yılı ocak ayında toplam 181 kaçak yapıya yıkım kararı verdi. Bu çerçevede devam eden inşaatlar durdurularak, 12 kaçak yapının yıkımına başlandı.
  • Para Cezası Miktarı: Ocak ayında ilgili yasal mevzuatlar gereği, kaçak yapı sahiplerine toplamda 78 milyon 345 bin 456 Lira para cezası kesildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2019 yılından bu yana kararlılıkla devam eden kaçak yapılaşma ile mücadele seferberliği kapsamında, yasal yetkiler çerçevesinde var gücümüzle kentimizi korumak için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ