Muğla Büyükşehir Belediyesi, Temiz Su ve Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Temiz Su ve Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor Muğla Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ (Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi) ekipleri aracılığıyla il genelinde temiz ve sağlıklı içme suyu sağlama, analiz ve altyapı bakım onarımları konusunda çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yapılan açıklamalara göre: Çevre Analiz Laboratuvarlarındaki Analiz Çalışmaları: Bodrum ve Marmaris ilçelerinde bulunan Çevre Analiz Laboratuvarları’nda […]

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Temiz Su ve Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Muglanin suyu kontrol altinda 71 scaled e1707185453145

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Temiz Su ve Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ (Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi) ekipleri aracılığıyla il genelinde temiz ve sağlıklı içme suyu sağlama, analiz ve altyapı bakım onarımları konusunda çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yapılan açıklamalara göre:

  • Çevre Analiz Laboratuvarlarındaki Analiz Çalışmaları: Bodrum ve Marmaris ilçelerinde bulunan Çevre Analiz Laboratuvarları’nda atık su ve içme suyu kontrol analizleri rutin olarak sürüyor. Laboratuvarlar, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilmiş olup, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da Çevre Ölçüm ve Analiz Yeterlilik Belgesi almış durumda.
  • Yapılan Analiz Sayısı: İçme suyu ve atık su analizleri kapsamında bugüne kadar toplamda 282 bin 945 analiz gerçekleştirilmiş. Analizlerde su kalitesini etkileyen çeşitli parametreler inceleniyor ve uzmanlar tarafından detaylı bir şekilde değerlendiriliyor.
  • İçme Suyu Depolarının Yenilenmesi: İçme suyu depolarının suyun kalitesini koruma açısından kritik öneme sahip olduğu belirtilmiş. Bu nedenle Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, içme suyu depolarının tamamen yenilenmesi ve diğer depoların rutin bakım, onarım ve temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor. Şu ana kadar 167 içme suyu deposu tamamen yenilenmiş durumda.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü bu çalışmaların, bölge halkına temiz su temini ve sağlıklı altyapı hizmeti sunma amacına yönelik olduğu vurgulanmış.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ