Bodrum’da İzolasyon Şirketinin Deposunda Yangın: Malzemelere Büyük Zarar

Bodrum’un Bitez Mahallesi’nde bulunan bir izolasyon şirketinin deposunda çıkan yangın, hızla büyüyerek diğer izolasyon malzemelerine sıçradı. Yangın, olay yerine sevk edilen itfaiye, polis ve ambulans ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Bodrum Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürü, söndürme çalışmalarını yönlendirirken, polis soruşturma başlattı. Yangının çıkış nedeni ve maddi zararın tespiti için çalışmalar sürüyor.

Bodrum’da İzolasyon Şirketinin Deposunda Yangın: Malzemelere Büyük Zarar

bodrumda izolasyon firmasinda yangin e1707367594687

Bodrum’da İzolasyon Şirketinin Deposunda Yangın: Malzemelere Büyük Zarar

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi Beylikkırlar Mevkii’nde bir izolasyon şirketinin deposunda bugün öğleden sonra yangın çıktı. Depodaki yangın, rüzgarın etkisiyle hızla büyüyerek şirketin arsasındaki diğer izolasyon malzemelerine sıçradı.

Yangın İtfaiye, Polis ve Ambulans Ekiplerini Harekete Geçirdi: İhbarın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. Şirket işçileri, yanmayan malzemelerini kurtarabilmek için yoğun çaba sarf ederken, itfaiye ekipleri yangının diğer işyerlerine sıçramaması için mücadele etti.

Yetkililer Yönlendirme Yaptı: Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak, söndürme çalışmalarını yönlendirdi. Yangın yaklaşık bir saatte kontrol altına alınabildi ve soğutma çalışmaları başlatıldı.

Polis Soruşturma Başlattı: Yangının çıkış nedeni ve milyarlarca TL’lik maddi zararın tespiti için polis soruşturma başlattı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ