Bodrum Bir Değerini Daha Yitirdi

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası geçmiş dönem başkanı ve Avukat Cavidan Karaöz Özyiğit’in eşi İlhan Özyiğit yaşama veda etti.

Bodrum Bir Değerini Daha Yitirdi

Bodrum Bir Değerini Daha Yitirdi

Önceki dönem İMO Bodrum Temsilcisi ve İMO Muğla Şubesi Yönetim Kurulu üyesi İLHAN ÖZYİĞİT vefat etmiştir. Cenazesi 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü ikindi namazından sonra Menteşe Kurşunlu Camiinden kaldırılacaktır.

Bodrum Haber Ailesi olarak dostumuz İlhan Özyiğit’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Işıklar yoldaşın olsun Sevgili İlhan.

İnşaat Mühendisleri Odası;

2012-2022 yılları arasında İMO Bodrum Temsilciliği, 2022 – 2024 yılları arasında İMO Muğla Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten İLHAN ÖZYİĞİT’i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli üyemize Allah’tan rahmet, ailesine ve oda camiamıza başsağlığı dileriz.

30507ilhan ozyigitjpg

İLHAN ÖZYİĞİT KİMDİR?
1965 yılında Manisa’da doğdu. 1986 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Bodrum’da özel şirkette bir süre çalıştıktan sonra, 1987 yılında kendi firmasını kurarak proje ve müteahhitlik işleri yaptı. 2012 – 2022 yılları arasında İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilcisi olarak, 2022 – 2024 yılları arasında İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ