Bodrum’da Gece Kulübünde Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 2 Yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir gece kulübünde çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. İşletme ile müşteriler arasındaki hesap anlaşmazlığı sonucu çıkan olayda, 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Polis, faillerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bodrum’da Gece Kulübünde Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bodrum’da Gece Kulübünde Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 2 Yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bir gece kulübünde çıkan kavga kanlı bitti. Gümbet Mahallesi Barlar Sokağı’nda faaliyet gösteren mekanda işletmeciler ile müşteriler arasında yaşanan hesap anlaşmazlığı, sabaha karşı büyüyerek silahlı bir çatışmaya dönüştü.

Gece kulübünden ayrılan bazı müşteriler, kısa bir süre sonra mekanın önüne gelip silahlarını ateşledi. Olayda 3 kişi silahla yaralandı ve özel araçlarla hastaneye kaldırıldı. Ancak, yaşanan çatışmada Onur Dirican (30) isimli bir kişi hayatını kaybetti. Dirican’ın gece kulübünde animasyon işleriyle uğraştığı belirtildi.

Yaralılar F.T. ve O.K.’nin tedavileri devam ederken, Onur Dirican’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ekipleri olayın faillerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ