Ben Benim Ashram’ın Geleneksel Gökyüzü Buluşması 18 Haziran’da Gerçekleşecek

Ben Benim Ashram’ın Geleneksel Gökyüzü Buluşması 18 Haziran’da Gerçekleşecek Yogaya gönül vermiş ruhların buluşma noktası olan Ben Benim Ashram, bu yıl ikincisini düzenleyeceği 18 Haziran Geleneksel Gökyüzü Buluşması ile katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor. Etkinlik, katılımcılara içsel dinginlik yaratma, doğanın sessizliğine kendini bırakma ve mantralar eşliğinde şifalanma fırsatı sunmayı hedefliyor. Ben Benim Ashram, her yıl olduğu gibi […]

Ben Benim Ashram’ın Geleneksel Gökyüzü Buluşması 18 Haziran’da Gerçekleşecek

Ben Benim Ashram’ın Geleneksel Gökyüzü Buluşması 18 Haziran’da Gerçekleşecek

Yogaya gönül vermiş ruhların buluşma noktası olan Ben Benim Ashram, bu yıl ikincisini düzenleyeceği 18 Haziran Geleneksel Gökyüzü Buluşması ile katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor. Etkinlik, katılımcılara içsel dinginlik yaratma, doğanın sessizliğine kendini bırakma ve mantralar eşliğinde şifalanma fırsatı sunmayı hedefliyor.

Ben Benim Ashram, her yıl olduğu gibi bu yıl da Gökyüzü Buluşması’nda doğa ile iç içe olma deneyimini yaşatacak. Etkinlik, gökyüzündeki şifa kapılarını aralayarak, katılımcıların ileriye doğru özgürce adım atmasını sağlamayı amaçlıyor. Gün boyu sürecek olan güçlü çalışmalar ve Aura’nın yumuşak kalbi ile naif sesinin rehberliğinde, katılımcılar benliklerini daha derinden hissetme imkânı bulacaklar.

Ben Benim Ashram’dan yapılan açıklamada, “Siz değerli katılımcılarımızı kucaklamaya hazırız. Peki, siz kendinizi kucaklamaya hazır mısınız?” denildi. 18 Haziran’da gerçekleşecek bu özel etkinliğe katılım için yogaseverler sabırsızlıkla bekleniyor.

Etkinlik Detayları

Tarih: 18 Haziran
Yer: Ben Benim Ashram
Amaç: İçsel dinginlik yaratma, doğanın sessizliğine bırakma, mantralar eşliğinde şifalanma

Katılımcılar, bu eşsiz deneyimi kaçırmamak için Ben Benim Ashram’ın sosyal medya hesapları ve internet sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirler.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ