Bodrum Belediye Başkanı Görevini Vekaleten Devretti

Bodrum Belediye Başkanı Görevini Vekaleten Devretti Bodrum Belediye Başkanı Mimar Tamer Mandalinci, geçici bir süre için görevini devretti. Başkan Mandalinci, yayınladığı yazılı bir açıklama ile 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde görevli izinli olacağını duyurdu. Bu süre zarfında Belediye Başkanlığı görevini meclis üyesi Asuman Gülsoy’un yürüteceğini belirtti. Başkan Mandalinci’nin açıklaması şu şekilde: “30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde 2 […]

Bodrum Belediye Başkanı Görevini Vekaleten Devretti

Bodrum Belediye Başkanı Görevini Vekaleten Devretti

Bodrum Belediye Başkanı Mimar Tamer Mandalinci, geçici bir süre için görevini devretti. Başkan Mandalinci, yayınladığı yazılı bir açıklama ile 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde görevli izinli olacağını duyurdu. Bu süre zarfında Belediye Başkanlığı görevini meclis üyesi Asuman Gülsoy’un yürüteceğini belirtti.

Başkan Mandalinci’nin açıklaması şu şekilde:

“30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde 2 (iki) gün görevli izinli olacağımdan dönüşüme kadar Belediye Başkanlık görevim Meclis Üyesi Asuman GÜLSOY tarafından yürütülecektir. Bilgilerinize arz ve rica ederim.”

Bu süre boyunca Asuman Gülsoy, Bodrum Belediyesi’nin tüm başkanlık görevlerini üstlenecek. Başkan Mandalinci’nin dönüşüyle birlikte görevi devralacağı belirtiliyor.

Bodrum Haber olarak bu tarihlerdeki icraatları takip edeceğiz.

Başkan Tamer Mandalinci, Egemen Bağış ile fotoğrafı bulunan ve Bodrum’u daha tanımayan, bilmeyen bir isme vekâlet bırakması örgüte ve CHP İlçe Başkanı Tuna Işın’a bir mesaj mı?


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ