Bu uçak kim tarafından kiralandı

“Değerli Bodrumlular, Belediye başkanı, başkan yardımcıları, müdürler veya meclis üyelerinin adını kullanarak para ve benzeri taleplerde bulunan kişilere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.” Eskiden beri alışkın olduğumuz bu açıklama, sizce neyi ifade etmektedir? Bodrum Belediyesi tarafından gönderilen mesajda, “sıralanan mevkiler para isterse veriniz, lakin adını kullanarak para isteyenlere vermeyiniz mi” demek isteniyor? Geçmişte yaşadığım bir […]

Bu uçak kim tarafından kiralandı

o illere 299 tl ye ucak bileti satilacak anadolujet ten bayram ettiren ucuz bilet kampanyasi 496165302

“Değerli Bodrumlular, Belediye başkanı, başkan yardımcıları, müdürler veya meclis üyelerinin adını kullanarak para ve benzeri taleplerde bulunan kişilere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.”

Eskiden beri alışkın olduğumuz bu açıklama, sizce neyi ifade etmektedir?

Bodrum Belediyesi tarafından gönderilen mesajda, “sıralanan mevkiler para isterse veriniz, lakin adını kullanarak para isteyenlere vermeyiniz mi” demek isteniyor?

Geçmişte yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşayım.

Bodrum’da yatırım yapan bir firmanın sahibi aranıyor, “Ben Bodrum Belediye Başkanı, acil olarak ihtiyacımız olan bir ürünü ya siz temin edin, ya da parasını şu hesaba gönderin.” diyor.

Bodrum Belediye Başkanıyla hayatında hiç görüşmemiş bu kişi, hemen parayı gönderiyor. Sonra dönüp “gerçekten belediye başkanı mı aradı?” diye araştırmak istiyor, ama başkanı arayıp soramıyor.

Konuyu öğrendiğimde durumun başkana söylenmesini, arayan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulması gerektiğini söyledim. Fakat yapmadı. Yapmamasının nedeni, kandırılmış olabileceği duygusunu yaşamak istememesi olsa gerek.

Ava giden avlanır…

Yatırımcı parayı neden gönderiyor hayırsever olduğundan mı? Kaçak kucak yerlerine bir şey olmasın diye mi? Her ikisi de olabilir, bizim neye inandığımız önemli burada.

Tıpkı, halk plajlarına şezlong alan hayırseverler gibi.

“Açıklayın hayırseverleri” diyoruz ses yok. Halk arasında buna “Bayram değil, Seyran Değil Eniştem Beni Neden Öptü” deniliyor.

Gönderilen mesajın içeriyle ilgili aranan kişiler ve ismi kullanılan şahıslar, yasal yollara başvuru yaptı mı merak ediyorum Bodrum Belediyesinin Emin Adamı Şehremini Mimar Tamer Mandalinci konu hakkında bizleri bilgilendirmelidir.

Bodrum FK Süper lige çıkarken, Adana’da Sakarya Sporla yapacağı maç öncesi, destek amaçlı taraftarların Adana’ya ulaşımı için özel uçak kiralandı.

Bodrum FK’ nın bu organizasyonla hiçbir ilgisi bulunmadığı herkes tarafından biliniyor.

Şimdi soralım… Şehri Emanet Ettiğimiz Mimar Tamer Mandalinci’ye;

Bu uçak kim tarafından kiralandı, ödemeler kim tarafından yapıldı, parasını ödeyerek uçakta yolculuk yapan kişiler bilet bedellerini kimin hesabına yatırdı? Uçakta olup da kimler para ödemedi, kiralan uçağa hangi hayır severlerin katkısı oldu?

Peki bu süreçte belediye personeli kimseyi arayarak veya kendisine sorulduğunda bir banka hesabı bildirdi mi? Aynı kişi tarafından kaç hayırsevere banka hesabı iletilmiştir?

Toplanan paralar kiralamaya yetmiş midir? Fazlası varsa, bu paralara ne olmuştur?

Bu tür organizasyonlar tabi ki yapılmalı, lakin bu işler ya belediye şirketi, ya Bodrum FK tarafından ya da Bodrum Spor derneği aracılığıyla yapılmalıdır.

İlgili şahıslar bu işin sonunu düşüne dursun.

Bodrum Belediyesi gönderdiği mesajı kanımca yanlış kişilere yolladı. Meclis grubuna, müdürler ve başkan yardımcıları grubuna yollamalıydı. Veya yeni düzenle birlikte, yeni iş takipçilerine ve belediye adını kullanarak iş alan firmalara yollamalıydı.

Yada, belediyenin dibinde kaçak ofis yapanlara seslenmesi yeterdi Şehrin Emin Adamı Tamer Mandalinci’nin.

Az çoğun, çok da azın göstergesidir.

Vesselam…


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ