Ameliyat Altına Yatmadan Popo Büyütme ile Muhteşem Görüntü

Kişinin karın, popo ve bel bölgesinde yer alan yağın yayılı bir şekilde göz önünde bulundurulan bölgesinde herhangi bir hacim eksikliği varsa buraya ameliyatsız popo büyütme işlemi uygulanabilmektedir.

Ameliyat Altına Yatmadan Popo Büyütme ile Muhteşem Görüntü

Kalça bölgesinin olduğu yere herhangi bir şekilde cerrahi işlem uygulamadan tercih edilen estetik operasyonlardan biri ameliyatsız popo büyütme operasyonudur. Bu yöntem çeşitli enjeksiyonlar yapılmaktadır. Bu anlamda süresi oldukça kısadır. Popo bölgesine hacim kazandırmak için tercih edilen bir yöntemdir.

Ameliyatsız Popo Büyütme

Kişinin karın, popo ve bel bölgesinde yer alan yağın yayılı bir şekilde göz önünde bulundurulan bölgesinde herhangi bir hacim eksikliği varsa buraya ameliyatsız popo büyütme işlemi uygulanabilmektedir. Bu işlem sayesinde istenen kalça duruşu ve şekli elde edilebilmektedir. Aynı zamanda bel bölgesi ile ilişkisi de değerlendirilmektedir.

Ameliyatsız Popo Büyütme Estetiği Neden Yapılır?

Ameliyatsız popo büyütme estetiği yaptırmak isteyen kişiler daha çok zayıf olduğu için popo bölgesinin hacmini kaybetmesi sebebiyle bu estetiğe başvurmaktadır. Aynı zamanda fazla kilolu olan kişilerde eğer kalça bölgesi küçük kalıyorsa yine ameliyatsız popo büyütme işlemini tercih edebilmektedir. Aynı zamanda düz ya da çıkıklığı olmayan popolarda da tercih edilir.

Ameliyatsız Popo Büyütme Kimlere Uygulanabilir?

Ameliyatsız popo estetiği uygulamasının yapılabilmesi için mutlaka kalçanın vücuda göre daha orantısız olması gerekir. Kalçanın dik görünmesi için ameliyatsız popo büyütme işlemi uygulanırken aynı zamanda daha dolgun ve yuvarlak kalçalara sahip olmak isteyen kişiler başvurabilmektedir. 18 yaşından büyük olan kişilere uygulamak bu ameliyat için çok daha iyi olacaktır.

Popo Dolgusu Nedir? Neden Yapılır?

Popo bölgesinden çok daha dolgun ve dik bir görüntüye sahip olabilmesi için çeşitli ameliyatlar tercih edilmektedir. Bu ameliyatlar ya da operasyonlar arasında popo dolgusu sıklıkla tercih edilir. Tamamen ameliyatsız bir şekilde gerçekleştirilir. Bu operasyon sayesinde kalça böylesi çok daha dolgun bir hale gelir.

Kimler Kalça Dolgusu Yaptırabilir?

Çeşitli sebeplerden dolayı popo bölgesinde sarkma ya da deforme gibi durumlar oluşabilmektedir. Yapısal olarak da kalçası vücuduna göre çok daha dar olan kişiler popo dolgusu tercih edebilmektedir. Genel anlamda herhangi bir şekilde sağlık problemi olmayan kişiler bu ameliyatı kolay bir şekilde atlatabilmektedir.

Popo Dolgusu Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Popo dolgusu işlemi olduktan sonra popo bölgesinin etrafında hafif morarma ve ödemler görülebilmektedir. Bu anlamda popo dolgusu gerçekleştirildikten sonra aktivite sınırlamaları yapmak gerekir. Aynı zamanda kişinin bol bol dinlenmesi önemlidir. Cerrahiden sonra bol su içmek ve doktorun dediği noktalara dikkat etmek önemlidir.

Popo Kaldırma Uygulaması Nedir?

Popo ve bel bölgesinde zamanla yaşanan hacim kaybı sonucunda tercih edilen popo kaldırma uygulaması daha çok poponun yerini konumlandırmak için tercih edilir. Bu işlem sonrasında aynı zamanda poponun boyutu da çok daha büyük be şekilli göründüğü için tercih edilmektedir. Popoda sarkma, hacim ya da düzleşme gibi sebeplerden dolayı yapılır.

Popo Kaldırma Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Popo kaldırma ameliyatından önce sarkma ya da yağ dokularının biriktiği yerler tespit edilir. Bu bölgelerin üzerine kesi atılarak popo kaldırma ameliyatına başlanır. Sarkan bölgeler toparlanarak vücuda uygun bir şekilde yerleştirilir. Ardından açılan kesi bölgelerinden iz kalmayacak şekilde dikilir.

Popo Kaldırma İşlemi Hangi Durumlarda Gereklidir?

Estetik operasyonu genel anlamda bölgesel olarak gerçekleştirilir. Kalça bölgesinde oluşam deformeleri düzenleyebilmek için de popo kaldırma ameliyatı gerçekleştirilir. Poponun şeklinin bozulduğu ve hacimsiz kaldığı durumlarda tercih edilir.

Popo Kaldırma Estetiği İyileşme Süreci

Herhangi bir estetik operasyonu gerçekleştirildikten sonra bir süre boyunca mutlaka dikkat etmek gerekir. Bu operasyonlar arasında bulunan popo kaldırma işleminden sonra da mutlaka 3- 4 hafta boyunca medikal korse kullanmak gerekir. Operasyon sonrasında yaşanan ağrı ya da sızı kısa bir süre sonra geçer.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ