“Maximiles Black The Bodrum Cup 35. Yılında Büyük Heyecanla Başladı”

Maximiles Black The Bodrum Cup, 16 Ekim Pazartesi günü Bodrum Belediye Meydanı’nda coşkuyla başladı. 35. yılını kutlayan bu uluslararası deniz festivali, kampana töreniyle başladı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, festivalin önemini vurgularken, yarışlara katılan denizcilere teşekkür etti. Festival kapsamında hafta boyunca söyleşi ve etkinlikler düzenlenecek, 21 Ekim’de büyük bir konserle sona erecek. Yarışlar, 17 Ekim Salı günü başladı ve Bodrum’da tamamlanacak. Bu yıl festival, aynı zamanda Cumhuriyetin 100. yılını da kutluyor.

“Maximiles Black The Bodrum Cup 35. Yılında Büyük Heyecanla Başladı”

Kampana Toreni scaled

“Maximiles Black The Bodrum Cup 35. Yılında Büyük Heyecanla Başladı”

Bodrum’un dünya çapında ünlü deniz festivali Maximiles Black The Bodrum Cup, 16 Ekim Pazartesi günü Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen muhteşem bir kampana töreniyle 35. yılını coşkuyla karşıladı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Yılmaz ve Bodrum’un önde gelen isimleri, festivalin heyecan veren açılışına katıldı.

Maximiles Black The Bodrum Cup, 35 yıllık köklü geçmişiyle denizcilik tutkunlarını bir araya getirerek Bodrum’da başladı. 16 Ekim Pazartesi günü Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Maximiles Black Yarış Merkezi’nde gerçekleşen görkemli kampana töreniyle başlayan festival, büyük bir coşku ve heyecanla kutlanıyor.

35 yıl boyunca dünyanın dört bir yanından yelken sporcularını ve deniz meraklılarını Bodrum’un masmavi sularında buluşturan Maximiles Black The Bodrum Cup, bu yıl da unutulmaz anılarla dolu olmaya devam ediyor. Kampana töreni, Bodrum Belediye Meydanı’nda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Tören sonrasında ise Serap Yenici konseri ve Yunan sanatçı Petros Gaitanos’un sahne performansıyla gece coşkuyla devam etti.

Yarışlar ise 17 Ekim Salı günü Privia Black Bodrum – Bodrum etabıyla başladı. Bu yıl festival, aynı zamanda Cumhuriyetin 100. yılını da kutluyor. Bodrum Belediye Meydanı’nda hafta boyunca gerçekleşecek söyleşi ve etkinliklerle dolu program, 21 Ekim’de Ağanlar Tersanesi’nde kazananların kupalarını alacağı ve Candan Erçetin konseriyle Cumhuriyet’in 100. yılına yakışır bir finalle sona erecek.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ