İlk Galibiyetini Darüşşafaka Spor Kulübü’nden Aldı

Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasında Darüşşafaka Spor Kulübü ile karşılaştı ve 89-73 skorla galip geldi. Maç, Muğla Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleşti ve Çağdaş Bodrum Spor’a bu zafer, Süper Lig’deki ilk galibiyetini getirdi.

İlk Galibiyetini Darüşşafaka Spor Kulübü’nden Aldı

Buyuk DSCF0696

Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki İlk Galibiyetini Darüşşafaka Spor Kulübü’nden Aldı

Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Darüşşafaka Spor Kulübü ile yaptığı mücadeleyi 89-73 skorla kazanarak ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Ender Aslan yönetimindeki Çağdaş Bodrum Spor, etkili bir başlangıç yaparak ilk periyodu 24-16, devre arasına ise 49-37 galip girdi. İkinci yarıda da formunu koruyan ekip, maçı 89-73 kazanarak taraftarlarına keyifli anlar yaşattı.

Ender Aslan, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Zorlu bir fikstürle başladık ama bugün güzel bir maç çıkardık. Takımın kimyası yavaş yavaş oturuyor,” dedi. Çağdaş Bodrum Spor Kulüp Başkanı Dağlarca Çağlar ise, “Bu sadece bir takım değil, aynı zamanda bir hayal ve tutku projesi. Zorlu bir rakip karşısında bu galibiyeti elde etmek büyük bir gurur kaynağı oldu,” ifadelerini kullandı.

Çağdaş Bodrum Spor, 5. hafta mücadelesini 29 Ekim tarihinde saat 13:00’te Bursaspor İnfo Yatırım ile Bursa Tofaş Spor Salonu’nda gerçekleştirecek. Maç beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ