Yol Kenarında Yaralı ve Baygın Bulundu

Muğla Bodrum’da yol kenarında yaralı ve baygın bulunan kişi, MUSKİ çalışanı 27 yaşındaki Mazlum Baydar çıktı. Baydar, bir otomobilin çarpması sonucu yaralandığı iddiasıyla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, MOBESE kayıtları üzerinden olayı soruşturuyor.

Yol Kenarında Yaralı ve Baygın Bulundu

buyuksehir belediyesi personeli yol kenarinda baygin ve yarali bulundu carpan otomobil kacti

Yol Kenarında Yaralı ve Baygın Bulundu

MUSKİ Çalışanı Mazlum Baydar Bodrum’da yol kenarında Yaralı ve Baygın Bulundu

Kaynak : Anterhaber.com

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Yokuşbaşı Mahallesi Emin Anter Bulvarı üzerinde yol kenarında yaralı ve baygın bir şekilde bulunan kişinin Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (MUSKİ) çalışanı 27 yaşındaki Mazlum Baydar olduğu anlaşıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Baydar’ı Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Baydar’ın bir otomobil tarafından çarptığı ve otomobilin kaçtığı iddia ediliyor. Polis olayla ilgili MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı ve geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

MUSKİ Bodrum yöneticisi Oğuz Keaan Bayrakçı, yaralanan Baydar’ın durumunun ağır olduğunu ve yoğun bakımda olduğunu belirtti. Bayrakçı, “Kurumda çalışan taşeron şirketlerden birinin işçisi olan genç arkadaşımız ameliyat oldu. Bir otomobilin çarptığı ve kaçtığı iddia ediliyor. Polis geniş çaplı soruşturuyor,” dedi.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ