Armada Praxis Yalıkavak Spor, Tekirdağ Süleymanpaşa ile Karşılaşacak

Armada Praxis Yalıkavak Spor, THF 8. Hafta maçlarında Tekirdağ Süleymanpaşa ile karşılaşacak. Ligin 3. sırasında yer alan takım, Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda ev sahipliği yapacak ve Cumhuriyet’in 100. Yıl kutlamaları için de özel bir maç planlıyor.

Armada Praxis Yalıkavak Spor, Tekirdağ Süleymanpaşa ile Karşılaşacak

Buyuk IMG 0686 e1698322708429

Armada Praxis Yalıkavak Spor, Tekirdağ Süleymanpaşa ile Karşılaşacak

Bodrum’un temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kadın Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 8. Hafta maçlarında 29 Ekim Pazar günü Tekirdağ Süleymanpaşa ile mücadele edecek. Ligin 3. sırasında bulunan takım, Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda bu önemli maç için hazırlıklarını tamamladı.

Takım Kaptanı Yeliz Özel, maç öncesi yaptığı açıklamada takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Özel, “Sakatlığı bulunan arkadaşlarımız iyileşti ve takımda yer alıyorlar. Karşılaşmalara iyi hazırlanıyoruz,” dedi.

Antrenör Kıvanç Özcan ise, takımın ligin yanı sıra Avrupa Kupası maçlarına da hazırlandığını belirtti. Özcan, “Cumhuriyet’in 100. Yıl kutlamalarıyla birlikte galibiyeti de kutlamayı hedefliyoruz. Tüm Bodrum halkını maçımıza davet ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Maç, 29 Ekim Pazar günü saat 17:00’de Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek ve tüm Bodrumlu sporseverler davetli.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ