Katy Perry ve Orlando Bloom çiftinin kızı ilk kez fotoğraflandı

Ünlü şarkıcı Katy Perry ve aktör nişanlısı Orlando Bloom’un 3 yaşındaki kızları, Las Vegas’taki kapanış gecesinde ilk kez kamuoyu önüne çıktı.

Katy Perry ve Orlando Bloom çiftinin kızı ilk kez fotoğraflandı

katy perry ve orlando bloom ciftinin kizi ilk kez fotograflandi OZwhDvWh

ABD’li şarkıcı ve oyuncu Katy Perry’nin, cumartesi günü Las Vegas’taki konseri sırasında seyirciler arasında çok özel bir konuğu vardı.

Perry, heyecanlı bir kalabalığa performans sergilerken, 2019’dan beri birlikte olduğu nişanlısı Orlando Bloom (46) da seyirciler arasında kızlarıyla birlikte dans etti.

Bloom, eski adıyla Twitter olarak bilinen X’te paylaşılan bir videoda annesi “Chained to the Rhythm” şarkısını söylerken üç yaşındaki kızları Daisy’yi kucağında oynatırken görüldü.

Ünlü şarkıcı, 2008’in hit parçası “Hot n Cold”u seslendirmeden önce sahnede küçük çocuğuna, “Daisy! Seni çok seviyorum… Sen benim en iyi arkadaşımsın, burada olmana çok sevindim.” diye seslendi.

Minnie Mouse kostümü giymiş olan küçük kıza, yüksek sesli müzikten rahatsız olmasını önlemek için kulaklık takıldığı görüldü.

orlando bloom twitter

“BENİ DEĞİŞTİRDİ”

Perry, konser sırasında bir ara, nişanlısının “kendisine ne kadar çok destek olduğundan” ve “harika bir baba” olduğundan söz etti.

Ayrıca, konserlerini kızı Daisy Dove’un doğumundan sonra nasıl oluşturduğunu da anlattı. Perry, hayata bakışının nasıl değiştiğini, “Onunla tanıştığımda sanki aradığım tüm aşk sonunda ortaya çıkmış gibiydi. Beni bir bütün haline getirdi, iyileştirdi ve bana yeniden nasıl oynanacağını gösterdi” diye konuştu.

39 yaşındaki şarkıcı, 29 Aralık 2021’den bu yana Theatre at Resorts World’deki misafir programında performans sergiliyor.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ