Bodrum Belediyesi’nde Yine Görev Değişiklikleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi’nde görev değişiklikleri yaşandı. Zabıta Müdürlüğü’nde Deniz Özyıldız’ın yerine Aykut Demir atanırken, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde Kenan Apaydın’ın yerine Selçuk Şimşek getirildi. Bu değişiklikler, belediyenin farklı birimlerinde yeni görevlendirmeleri içeriyor.

Bodrum Belediyesi’nde Yine Görev Değişiklikleri

780x411 bodrum belediyesinde ikinci yolsuzluk soku baskan yardimcilarinin hesaplarina bloke 1674586893524

Bodrum Belediyesi’nde Yine Görev Değişiklikleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi’nde önemli görev değişiklikleri yaşandı. İşte detaylar:

Zabıta Müdürü Değişti:

2020 yılından bu yana Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürü olarak görev yapan Deniz Özyıldız, yeni görevine Afet İşleri Müdürü olarak atanmıştır. Deniz Özyıldız, Zabıta Müdürlüğü görevini devretmiştir.

Yerine ise 1. Bölge Zabıta Amiri Aykut Demir getirilmiştir. Aykut Demir, Zabıta Müdürlüğü görevine atanarak, ilçede hizmete devam edecektir.

Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Görev Değişikliği:

Bodrum Belediyesi’nde Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapmış olan Kenan Apaydın, yeni bir göreve atanmıştır. Apaydın, Özel Kalem Müdürlüğü’nde görevlendirilmiştir.

Kenan Apaydın’ın yerine ise 2019 yılından beri Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görev yapmış olan Basın Yayın Medya Tanıtım Sorumlusu Selçuk Şimşek atanmıştır.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ