Beşiktaş Başakşehir maçı canlı yayın (Süper Lig 12. hafta)

Beşiktaş-Başakşehir maçını canlı olarak Sözcü Spor’dan takip edebilirsiniz. Süper Lig’de heyecan Beşiktaş-Başakşehir maçı ile devam ediyor. 2023-24 sezonunun 12. haftasında Beşiktaş, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde sahasında Başakşehir ile kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş-Başakşehir maçının tüm detayları ve canlı anlatımı haberimizde…

Beşiktaş Başakşehir maçı canlı yayın (Süper Lig 12. hafta)

besiktas basaksehir maci canli yayin super lig 12 hafta E6qcF35W

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş, RAMS Başakşehir’i konuk edecek. Tüpraş Stadı’nda oynanacak Beşiktaş-Başakşehir maçını hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Ligde ve Avrupa’da aldığı üst üste kötü sonuçlarla hedeflerinden teker teker uzaklaşan Beşiktaş, geride kalan 11 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgiyle 19 puana sahip olarak 5. sırada yer alıyor.

Kötü gidişini sürdüren RAMS Başakşehir ise 9 puanla 18. basamakta bulunuyor.

RIZA ÇALIMBAY 18 SENE SONRA….

Siyah-beyazlı kulübün simge isimlerinden Rıza Çalımbay, yarınki mücadeleyle 18 yıl sonra Beşiktaş’ın teknik patronu olarak sahaya çıkacak. Teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın görevden ayrılmasının ardından Beşiktaş’ın başına teknik direktör olarak geçen Çalımbay, Tüpraş Stadı’nda ilk kez taraftarlarıyla buluşacak. (AA)


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ