Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji İle Karşılaşacak

Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 9. haftasında Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Baş Antrenör Ender Arslan, takımın zorlu fikstüre rağmen her geçen hafta daha iyi performans sergilediğini ve iç sahada oynadıkları maçları kazanma hedefinde olduklarını belirtti. Takımın skorer gardı Christopher Tirrell Warren ise hedeflerinin play-off olduğunu ve Bahçeşehir Koleji’ni yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji İle Karşılaşacak

Buyuk DSCF3412

Çağdaş Bodrum Spor, Bahçeşehir Koleji İle Karşılaşacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 9. haftasında Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka, 25 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’te Muğla Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Baş Antrenörü Ender Arslan, takımın son performansını değerlendirirken, zorlu fikstüre rağmen takımın pes etmediğini ve her geçen hafta daha iyi bir performans sergilediğini belirtti. Arslan, iç sahada oynadıkları maçları kazanma hedefiyle Bahçeşehir Koleji’ne karşı hazır olduklarını ifade etti.

Çağdaş Bodrum Spor’un skorer gardı Christopher Tirrell Warren ise takımın her maçta daha iyiye gittiğini vurgulayarak, hedeflerinin play-off olduğunu söyledi. Warren, zorlu rakip Bahçeşehir Koleji’ni evlerinde karşılayacaklarını ve taraftar desteğini avantajlarına çevireceklerini belirtti.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ