“Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda ‘Ben Frida Kahlo: Otoportre’ Oyunu Sahnelenecek”

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Bambu Tiyatro’nun “Ben Frida Kahlo: Otoportre” adlı oyununu 8 Aralık Cuma günü saat 20.00’de ücretsiz olarak sahneleyecek. Frida Kahlo’nun yaşam öyküsünü anlatan biyografik oyun, Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Fatmanur İsmailçebi Bahadır’ın performansıyla izleyicilere sunulacak. Oyun, Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sahnesi/Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve seyircilerden önceden rezervasyon yapmaları isteniyor. Rezervasyon için 0 (252) 363 83 00 numarası kullanılabilecek.

“Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda ‘Ben Frida Kahlo: Otoportre’ Oyunu Sahnelenecek”

ben frida kahlo otoportre oyunu sergilenecek

“Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda ‘Ben Frida Kahlo: Otoportre’ Oyunu Sahnelenecek”

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ankara merkezli Bambu Tiyatro’nun büyük ilgi gören oyunu “Ben Frida Kahlo: Otoportre”yi tiyatroseverlerle buluşturuyor. 8 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sahnesi/Nurol Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek olan biyografik oyun, Frida Kahlo’nun yaşam öyküsünü izleyicilere aktaracak.

Ahmet Yapar’ın yazdığı, Ozan Demircioğlu’nun yönettiği “Ben Frida Kahlo: Otoportre” oyununda Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Fatmanur İsmailçebi Bahadır, Frida Kahlo karakterini canlandırarak seyircilere unutulmaz bir deneyim sunacak.

Halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan oyun için seyircilerin rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Rezervasyon için 0 (252) 363 83 00 numarası kullanılabilecek.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ