Aydın Ayaydın, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olabilir

Siyasi kulislerde dolaşan iddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite döneminde hocalığını yapmış olan CHP’nin 24. Dönem İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın’ın adı, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak geçiyor. Bu sürpriz iddia, Muğla’da dikkat çeken bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Eğer bu iddia doğruysa, Aydın Ayaydın, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adayı […]

Aydın Ayaydın, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olabilir

Siyasi kulislerde dolaşan iddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite döneminde hocalığını yapmış olan CHP’nin 24. Dönem İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın’ın adı, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak geçiyor. Bu sürpriz iddia, Muğla’da dikkat çeken bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Eğer bu iddia doğruysa, Aydın Ayaydın, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adayı olarak gösterilecek. Aydın Ayaydın’ın CHP eski Milletvekili olması ve şu anda AK Parti’nin İstanbul Milletvekili görevini yürüten kızı Derya Ayaydın’ın bulunması, bu siyasi geçişin öne çıkan bir özelliği olarak öne çıkıyor.

Muğla’da siyasi arenada yankı uyandıran bu iddia, önümüzdeki dönemde gerçekleşebilecek politik değişimlere işaret ediyor. Ancak, resmi bir açıklama olmaması nedeniyle bu iddianın doğruluğu konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ