2024 Trendleri: Erkeklerde de büyük kalça modası başlıyor

Egzersiz uzmanları, erkekler için 2024’te neyin popüler olacağını açıkladı. Buna göre büyük kalçalar, kadınlardan sonra erkekler için de moda oluyor.

2024 Trendleri: Erkeklerde de büyük kalça modası başlıyor

2024 trendleri erkeklerde de buyuk kalca modasi basliyor

Jennifer Lopez, Kardashian ailesi ve Cardi B gibi ünlüler, büyük kalça görünümünü popüler hale getirdi ve bu da kalçaları vurgulamak için yağ enjeksiyonu gibi tedavilere olan talebin artmasına neden oldu.

Şimdi bu trendin erkeklerde de yayıldığı görülüyor. Moda ve fitness uzmanlarına göre erkekler de giderek daha fazla oranda büyük kalça istiyor.

Bu trendde, Covid-19 pandemisinin bir dönüm noktası olduğu söylenirken erkeklerin, spor giyimde vücutlarının yansıtılmasından hoşlanmaya başladığı belirtiliyor.

Erkek moda markası Rhone’a göre ince, vücudu saran pantolonlara olan talebin 2021’den bu yana yüzde 55 oranında artmasının nedeni bu.

KALÇA KASLARI ÖNEM KAZANDI

Fitness uzmanı ve olimpiyat antrenörü Gareth Sapstead de, “Artık daha fazla erkek kalça kaslarının gücünü ve boyutunu geliştirmek istiyor. Karın kaslarınızın eksikliğini gizleyebilirsiniz, ancak büyük kalçanız varsa gizleyemezsiniz” dedi.

Ancak Sapstead bunun sadece estetikle ilgili olmadığını da ekliyor, spor salonuna giden erkekler arasında kalça kaslarını güçlendirmenin sayısız faydası olduğu konusunda artan bir farkındalık var.

Örneğin antrenör, “Belinizin kötü olmasından şikayetçiyseniz, yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri farklı egzersizler ve hareket açıklığıyla kalça kaslarınızı güçlendirmeye odaklanmaktır.” diyor.

Kalça kaslarını güçlendirmek için fitness uzmanları, o bölgedeki üç grubu (maximus, medius ve minimus) çalıştıran egzersizlerin bir karışımını öneriyor.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ