Bodrum Belediyesi Personel AŞ Maaş Hesabına SGK’dan Haciz!

Bodrum Belediyesi Personel Anonim Şirketinin maaş hesabına SGK tarafından haciz konulduğu öğrenildi. Personel AŞ’ye bağlı belediye personelleri bugün (15 Ocak 2024) ödenmesi gereken 2023 Aralık ayı maaşını alamadı. Bodrum Belediyesi Personel Anonim Şirketinden personellere yönelik yapılan duyuruda; SGK tarafından Bodrum Belediyesi Personel Anonim Şirketinin maaş hesabına haciz konulduğu, haczin kaldırılması için Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından […]

Bodrum Belediyesi Personel AŞ Maaş Hesabına SGK’dan Haciz!

indir

Bodrum Belediyesi Personel Anonim Şirketinin maaş hesabına SGK tarafından haciz konulduğu öğrenildi. Personel AŞ’ye bağlı belediye personelleri bugün (15 Ocak 2024) ödenmesi gereken 2023 Aralık ayı maaşını alamadı.

Bodrum Belediyesi Personel Anonim Şirketinden personellere yönelik yapılan duyuruda; SGK tarafından Bodrum Belediyesi Personel Anonim Şirketinin maaş hesabına haciz konulduğu, haczin kaldırılması için Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından çalışmaların devam ettiği, en kısa sürede çözüme kavuşturulduktan sonra şirket personel maaşlarının ödeneceği bildirildi.

Gelen son bilgide ise Personel AŞ çalışanlarının maaşlarının büyük kısmının yarın (16 Ocak 2024) hesaplara geçeceği, kalan kısmının da SGK ile olan görüşmeler neticesinde ödeneceği bildirildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ise bugünlerde yoğun olarak Ankara genel merkezde adaylık çalışmaları için bulunduğu gelen bilgiler arasında.

Kaynak : Bodrum Haber Merkezi


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ