Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası Menteşe’de Düzenlenecek

Türkiye Tekvando Federasyonu’nun 2024 Yılı Faaliyet Programı kapsamında düzenlenecek olan “Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası,” 17-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Şampiyonaya binlerce sporcu, antrenör ve hakemin katılması bekleniyor. Bu önemli spor etkinliği, Türkiye genelinden gelen büyükler kategorisindeki tekvandocuların mücadele edeceği bir şampiyona olacak. Menteşe Kapalı Spor Salonu, sporcuların yeteneklerini sergileyeceği, rekabetin […]

Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası Menteşe’de Düzenlenecek

tekvando buyukler turkiye sampiyonasi basliyo 2 16746219 amp e1705460325256

Türkiye Tekvando Federasyonu’nun 2024 Yılı Faaliyet Programı kapsamında düzenlenecek olan “Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası,” 17-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Şampiyonaya binlerce sporcu, antrenör ve hakemin katılması bekleniyor.

Bu önemli spor etkinliği, Türkiye genelinden gelen büyükler kategorisindeki tekvandocuların mücadele edeceği bir şampiyona olacak. Menteşe Kapalı Spor Salonu, sporcuların yeteneklerini sergileyeceği, rekabetin yüksek olduğu bir platforma ev sahipliği yapacak.

Şampiyona, sporcuların yanı sıra antrenörlerin ve hakemlerin de katılımıyla tekvando camiasını bir araya getirecek. Bu tür organizasyonlar, sporseverlerin yoğun ilgisini çekerken, sporcular için de önemli bir deneyim ve başarı fırsatı sunmaktadır.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ