“Anket Sonuçlarına Göre Ahmet Aras’ın Başkanlığı Eleştiriliyor

“Anket Sonuçlarına Göre Ahmet Aras’ın Başkanlığı Eleştiriliyor CHP Genel Merkezi’ne ulaşan anket sonuçları, başarısız bulunan CHP’li ilçe belediye başkanları arasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da yer aldığını gösteriyor. CHP’ye yakın SÖZCÜ TV’de Erol Mütercimler, anket sonuçlarını CHP Genel Merkezi’nden rica edip aldığını ve buradan Ahmet Aras’ın başarısız bir belediye başkanı olduğunun ortaya çıktığını ifade […]

“Anket Sonuçlarına Göre Ahmet Aras’ın Başkanlığı Eleştiriliyor

sozcu

“Anket Sonuçlarına Göre Ahmet Aras’ın Başkanlığı Eleştiriliyor

CHP Genel Merkezi’ne ulaşan anket sonuçları, başarısız bulunan CHP’li ilçe belediye başkanları arasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da yer aldığını gösteriyor. CHP’ye yakın SÖZCÜ TV’de Erol Mütercimler, anket sonuçlarını CHP Genel Merkezi’nden rica edip aldığını ve buradan Ahmet Aras’ın başarısız bir belediye başkanı olduğunun ortaya çıktığını ifade etti.

Mütercimler, Ahmet Aras’ın CHP’den aday gösterilmemesi gerektiğini savunarak, başkanlığının sorgulanması gerektiğini belirtti. Yayında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ahmet Aras’ın aday gösterilmesine sıcak baktığı, ancak anket sonuçları ve Bodrum halkının talepleri göz önüne alındığında bu durumun zorluğuna vurgu yapıldı.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ