“Gündoğan Mahallesi’nde Altyapı Sorunlarına Çözüm”

“Bodrum Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile Gündoğan Mahallesi’nde Altyapı Sorunlarına Çözüm” Bodrum Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak Gündoğan Mahallesi İnönü Caddesi’nde yaşanan altyapı sorunlarına çözüm getiriyor. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yapı şirketinin altındaki altyapı sorunlarına müdahale etmek amacıyla harekete geçti. Proje kapsamında, İnönü Caddesi’nde bulunan bir yapı şirketinin […]

“Gündoğan Mahallesi’nde Altyapı Sorunlarına Çözüm”

9615 17055762128757 e1705635793937

“Bodrum Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile Gündoğan Mahallesi’nde Altyapı Sorunlarına Çözüm”

Bodrum Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak Gündoğan Mahallesi İnönü Caddesi’nde yaşanan altyapı sorunlarına çözüm getiriyor. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yapı şirketinin altındaki altyapı sorunlarına müdahale etmek amacıyla harekete geçti.

Proje kapsamında, İnönü Caddesi’nde bulunan bir yapı şirketinin altındaki altyapı sorunlarına çözüm getiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöken ve tıkanan mazgalda 600’lük koruge boru ve su hattını yenileyerek yağışlı havalarda su birikintilerini engellemeyi amaçlıyor. Bu çalışmaların sürücülerin ve yayaların güvenliğini artırmaya yönelik olduğu belirtiliyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaptığı açıklamada, Gündoğan Mahallesi sakinlerinin uzun süredir yaşadığı altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek amacıyla çalıştıklarını ifade etti. Belediye olarak sorumluluk alanlarının dışında yaşanan sorunlara da müdahale ettiklerini ve çözüm ürettiklerini vurgulayan Başkan Aras, bölge halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik çabalara devam edeceklerini belirtti.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ