Bodrum Belediyesi, Kenan Demir’in Öykü Kitabını Yayınladı ve Öğrencilere Dağıttı

Bodrum Belediyesi, Kenan Demir’in Öykü Kitabını Yayınladı ve Öğrencilere Dağıttı Bodrum Belediyesi, eğitim alanındaki destek çalışmalarına bir yenisini ekleyerek ilkokul öğrencisi Kenan Demir’in “Keno Prens ve Maceraları” adlı öykü kitabını basıp dağıttı. Resim yarışmalarında birçok birincilik elde eden ve hayal dünyasını yazıya döken 10 yaşındaki Kenan Demir’in öyküleri, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler […]

Bodrum Belediyesi, Kenan Demir’in Öykü Kitabını Yayınladı ve Öğrencilere Dağıttı

9617 17056654705208 e1705722429981

Bodrum Belediyesi, Kenan Demir’in Öykü Kitabını Yayınladı ve Öğrencilere Dağıttı

Bodrum Belediyesi, eğitim alanındaki destek çalışmalarına bir yenisini ekleyerek ilkokul öğrencisi Kenan Demir’in “Keno Prens ve Maceraları” adlı öykü kitabını basıp dağıttı. Resim yarışmalarında birçok birincilik elde eden ve hayal dünyasını yazıya döken 10 yaşındaki Kenan Demir’in öyküleri, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından kitap haline getirildi.

Kitabın baskısı tamamlandıktan sonra, Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte “Keno Prens ve Maceraları” adlı kitap, Demir’in kendi okulu olan Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu’nda öğrencilere dağıtıldı. Dağıtım etkinliğine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı temsilen Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlknur Aydın, Okul Müdürü Köksal Başara, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü saha çözüm personeli ve yazarın annesi Nedret Demir ile kardeşi Ali Kaan Demir katıldı.

Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, Kenan Demir’in başarısını övgüyle değerlendirirken, Bodrum Belediyesi olarak eğitime verilen desteğin ve genç yeteneklere sahip çıkmanın önemini vurguladı. Etkinlik, genç yazarın eserini okul arkadaşlarıyla paylaşmasının yanı sıra eğitim alanındaki destek çalışmalarının devam ettiğini gösterdi.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ