Bodrum Belediyesi, Moloz ve Hafriyat Atıklarıyla Mücadele İçin Denetimleri Sürdürüyor

Bodrum Belediyesi, Moloz ve Hafriyat Atıklarıyla Mücadele İçin Denetimleri Sürdürüyor Bodrum Belediyesi, çevre düzenini korumak ve moloz ile hafriyat atıklarının kontrolünü sağlamak amacıyla düzenli denetimlerine devam ediyor. Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yarımadada çeşitli bölgelere dökülen molozlar ve hafriyat kamyonlarının atıklarını inceleyerek çevre kirliliği ile mücadele ediyor. Bodrum genelinde rutin olarak yapılan denetimlerde, özellikle Torba, […]

Bodrum Belediyesi, Moloz ve Hafriyat Atıklarıyla Mücadele İçin Denetimleri Sürdürüyor

9616 17056592585842 e1705722296447

Bodrum Belediyesi, Moloz ve Hafriyat Atıklarıyla Mücadele İçin Denetimleri Sürdürüyor

Bodrum Belediyesi, çevre düzenini korumak ve moloz ile hafriyat atıklarının kontrolünü sağlamak amacıyla düzenli denetimlerine devam ediyor. Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yarımadada çeşitli bölgelere dökülen molozlar ve hafriyat kamyonlarının atıklarını inceleyerek çevre kirliliği ile mücadele ediyor.

Bodrum genelinde rutin olarak yapılan denetimlerde, özellikle Torba, Çırkan, Konacık, Kızılağaç, Dirmil mahallelerindeki işlemler öne çıkıyor. İnşaat artıklarını belirlenen yerlere atmayarak çevreyi kirleten kişi ve firmalar tespit edilerek yasal işlemler başlatılıyor.

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Aralık 2023’ten bu yana gerçekleştirilen denetimlerde, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 41/4 maddesi çerçevesinde 24 işlem yapıldı. Bu kapsamda toplamda 440 bin lira idari para cezası uygulandı.

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kamu yollarının temizliği ve güvenliğini sağlamak adına denetimlerini sürdürerek, çevre kirliliği ile mücadele konusundaki kararlılığını sürdürecek.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ