90+6. dakikada Erzurumspor FK, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Erzurumspor FK ile Bodrum FK karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında Bodrum FK etkili bir oyun sergiledi. Ancak, 90+6. dakikada Eren’in attığı golle Erzurumspor FK, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maçın zorlu geçtiğini ve özellikle 10 kişi kaldıktan sonra işlerinin […]

90+6. dakikada Erzurumspor FK, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

1696175.jpg

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Erzurumspor FK ile Bodrum FK karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında Bodrum FK etkili bir oyun sergiledi. Ancak, 90+6. dakikada Eren’in attığı golle Erzurumspor FK, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maçın zorlu geçtiğini ve özellikle 10 kişi kaldıktan sonra işlerinin daha da zorlaştığını ifade etti. Oyuncularının elinden gelen mücadeleyi verdiğini belirten Taşdemir, maalesef son dakikada yedikleri golle mağlup olduklarını söyledi. Erzurumspor’u galibiyeti dolayısıyla tebrik eden Taşdemir, ekip olarak bu tür zorlu maçlardan ders çıkarmaya çalışacaklarını ve yollarına devam edeceklerini belirtti.

Bu sonuçla Bodrum FK, haftayı 32 puanla tamamlarken, Erzurumspor FK galibiyet serisine devam etti.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ