Muğla Büyükşehir Belediyesi, Hafriyat Kamyonlarını Uydudan Takip Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Hafriyat Kamyonlarını Uydudan Takip Ediyor Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki hafriyat kamyonlarını uydudan takip ederek hafriyat döküm alanlarını kontrol altında tutuyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen 9 hafriyat döküm alanı dışında döküm yapılmasını engellemek amacıyla hafriyat araçlarına araç takip cihazları uygulanmış durumda. İl genelinde toplamda 1304 hafriyat aracı, otomasyon sistemine kaydedilmiş ve kamyonlar […]

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Hafriyat Kamyonlarını Uydudan Takip Ediyor

Buyuksehir Uydu Takibi ile Hafriyat Kamyonlarini Izliyor 1

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Hafriyat Kamyonlarını Uydudan Takip Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki hafriyat kamyonlarını uydudan takip ederek hafriyat döküm alanlarını kontrol altında tutuyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen 9 hafriyat döküm alanı dışında döküm yapılmasını engellemek amacıyla hafriyat araçlarına araç takip cihazları uygulanmış durumda. İl genelinde toplamda 1304 hafriyat aracı, otomasyon sistemine kaydedilmiş ve kamyonlar 7/24 boyunca otomasyon sisteminden takip ediliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bu önlemi, hafriyat atıklarının kontrolsüz bir şekilde döküm alanlarına bırakılmasını engelleyerek çevre koruma ve düzenleme çalışmalarına katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu uygulama ile aynı zamanda yasa dışı hafriyat dökümlerinin de önüne geçilmesi hedefleniyor.

2015 yılından bu güne kadar Muğla il genelinde toplam 746 bin 232 defa döküm hizmeti verilen 9 hafriyat döküm alanında, 11 milyon 10 bin 6 ton hafriyat atığı bertaraf edildi. Yalnızca 2023 yılında ise 1 milyon 381 bin 168 ton hafriyatın bertarafı sağlandı. Bu veriler, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin etkili bir hafriyat yönetimi politikası izlediğini ve çevre sürdürülebilirliği konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ