Bodrum Kitap Günleri Tanıtıldı: Edebiyat, Kültür ve Sanat Dolu Günler Bekliyor

Bodrum Kitap Günleri Tanıtıldı: Edebiyat, Kültür ve Sanat Dolu Günler Bekliyor Bodrum Belediyesi ve Gümüşlük Akademisi Vakfı iş birliğiyle düzenlenecek olan “Bodrum Kitap Günleri”nin tanıtım toplantısı Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. 27 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlik, edebiyat, kültür ve sanat severleri bir araya getirecek. Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı […]

Bodrum Kitap Günleri Tanıtıldı: Edebiyat, Kültür ve Sanat Dolu Günler Bekliyor

9618 17059185075639

Bodrum Kitap Günleri Tanıtıldı: Edebiyat, Kültür ve Sanat Dolu Günler Bekliyor

Bodrum Belediyesi ve Gümüşlük Akademisi Vakfı iş birliğiyle düzenlenecek olan “Bodrum Kitap Günleri”nin tanıtım toplantısı Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. 27 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlik, edebiyat, kültür ve sanat severleri bir araya getirecek.

Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı temsilen Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, onur konuğu Yazar Latife Tekin, basın mensupları, ilgili birim amirleri ve personeller katıldı. Bodrum Kitap Günleri’nin, Türkiye’nin dört bir yanından yayıncı ve yazarları ağırlayarak edebiyat, kültür ve sanat dolu günler sunmayı hedeflediği belirtildi.

Etkinlik, 27 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’de Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek açılış ile başlayacak. “Doğayı Okumak” temasıyla düzenlenecek etkinlikler arasında söyleşiler, belgeseller, tiyatro ve kitap okuma kampanyaları yer alacak. Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek etkinlikte, ekolojik duyarlılık yaratma amacı güdülecek.

Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, Bodrum Belediyesi olarak kültür, sanat ve edebiyata verdikleri önemi vurgulayarak, Gümüşlük Akademisi Vakfı’na ve etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Katılımlarıyla etkinliği onurlandıran yazarlara da teşekkür eden Çakaloğlu, Bodrumlu yazarları ve kitapseverleri etkinliğe davet etti.

Onur konuğu Yazar Latife Tekin ise Bodrum Kitap Günleri’nin her yıl devam etmesini temenni ederek, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Program içeriğini hazırlarken Bodrumlu yazarların da katılımını sağlamaya çalıştıklarını belirten Tekin, basın mensuplarının da etkinliğe destek vermesini beklediklerini ifade etti.

Bodrum Kitap Günleri’ne katılacak yazarlar arasında Nazlı Eray, Şükrü Erbaş, Pelin Batu, Ayşe Kulin, Yekta Kopan, Buket Uzuner, Zeynep Oral gibi kıymetli isimler yer alacak. Her yıl düzenlenmesi planlanan etkinlik boyunca Herodot Kültür Merkezi’ne ücretsiz ulaşım imkânı da sunulacak.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ