Titanic Oteller Grubu’ndan, Bodrum Kızılağaç’ta Yeni Bir Titanic

Titanic Oteller Grubu, Bodrum Kızılağaç Mahallesi’nde 5 yıldızlı bir otel yatırımı başlatıyor. Toplamda 245 oda ve 500 yatak kapasitesine sahip olacak olan proje, çevresel etki değerlendirmesi gerekli değildir kararı alarak önemli bir aşamayı tamamladı. Toplam inşaat alanı 22.816 metrekare olan tesisin proje bedeli 420 milyon TL olarak açıklandı.

Titanic Oteller Grubu’ndan, Bodrum Kızılağaç’ta Yeni Bir Titanic

Titanic Oteller Grubu, Bodrum Kızılağaç’ta 5 Yıldızlı Büyük Yatırım Başlatıyor

Titanic Oteller Grubu, Türkiye genelindeki ve Almanya’daki otel zincirine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Toplamda 13 otele sahip olan grup, Bodrum’un Kızılağaç Mahallesi’nde yeni bir otel yatırımı başlatma kararı aldı. Proje, Muğla ili Bodrum ilçesi Kızılağaç Mahallesi, İçmeler Mevkii, 2 Nolu Özel Parsel (Kısmen 298 ada 1 parsel) mevkiinde Gün Turizm Otelcilik ve İşletmecilik Tic. A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek.

Projenin ‘Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir’ kararı alındı. Planlanan turizm konaklama tesisi 245 oda ve 500 yatak kapasitesine sahip olacak. Projede 15 adet villa, 8 adet lagoon oda, 7 adet B blok oda ve 3 adet C blok oda bulunacak. Toplamda 22.816 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak tesis, lobi, Spa ve restoran gibi alanları da içerecek.

Proje, 5 yıldızlı bir tesis olarak planlanıyor ve toplam proje bedeli 420 milyon TL olarak belirlendi. Titanic Oteller Grubu’nun Bodrum’daki bu yeni yatırımının bölge turizmine önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.


ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ